EEN GOED VINDBARE WEBSITE LATEN ONTWERPEN?

DIE U ZELF KAN ONDERHOUDEN

U heeft een eigen bedrijf? Dan wilt u natuurlijk online vindbaar zijn. Een van de manieren om op het internet aanwezig te zijn is met behulp van een eigen website. Maar hoe gaat u dat doen? U gaat zelf een website maken of gaat u toch maar een website laten maken?

Bij Computim maken wij graag uw website voor u en waarom zou u dat ook niet willen.

Een website maken kan op verschillende manieren. U kunt dit doen met behulp van een Content Management Systeem (CMS) of ‘gewoon’ door zelf te coderen. Bij Computim Web development bouwen we met behulp van een CMS, bij voorkeur het CMS WordPress. Heeft u zelf een voorkeur voor een CMS, geen probleem. Ook dan kunnen we uw website voor u maken.

Ongeacht hoe een website gemaakt wordt, zijn er een aantal zaken die altijd nodig zijn.:

Domeinnaam & hosting

Huisstijl / Design

Teksten

Overeenkomst

Code Optimalisatie

Backup & Beveiliging

Onderhoud

De kosten

CMS installatie

Ondersteuning

Wij snappen het dat u van deze opsomming een beetje duizelig wordt maar het valt allemaal best wel mee. Wat niet meevalt, is tijd. Iedereen die u tegenwoordig spreekt heeft het druk. Wat is er dan mooier dan dat wij het werk van een website bouwen u uit handen nemen. Ook voor het schrijven van teksten en het maken van foto’s kunt u bij Computim web development terecht.

Een volledig ingerichte, responsive website en ook nog goed vindbaar.

Een fantastische website vanaf € 449,-

De werkwijze van Computim Web development

De bovenstaande benodigdheden zullen allemaal besproken worden in een eerste gesprek waarin we bepalen waarop ons voorstel gebaseerd moet worden. Hierbij krijgen wij ook een idee van hoe u graag wilt hoe uw nieuwe website er uit komt te zien.

Na uw goedkeuring van de offerte, sturen we u een mail toe met daarin een checklist voor de benodigdheden. Wanneer deze benodigdheden binnen zijn gaan wij voor u aan de slag. Heeft u geen teksten of afbeeldingen of vind u dat deze aan vernieuwing toe zijn? Als extra service kunnen wij van Computim Web development dit ook voor u aanbieden.

Na het maken van de eerste opzet volgt er een eerste revisieronde. U wordt gevraagd om de nieuwe website goed te bekijken waarbij wij ook een afspraak maken om deze eerste opzet te bespreken. Dit kan telefonisch, via Skype of fysiek. Hoe dan ook, het zal onder het genot van een bakkie koffie of thee gaan.
Naar aanleiding van deze eerste controle en de eerdere gesprekken maken we de correcties op de website en voegen we eventuele extra functionaliteiten en/of pagina’s toe.

Wanneer wij klaar zijn met uw website volgt er een tweede revisieronde. U wordt hiervoor wederom gevraagd om uw website goed te bekijken waarna wij de website gezamelijk gaan bekijken en bespreken. Ook nu met een heerlijk bakkie koffie of thee.

Bij uw goedkeuring gaan we een afspraak maken om de nieuwe website live te zetten. Hierbij wordt de nieuwe website aan uw domeinnaam gekoppeld en wordt uw nieuwe website voor iedereen zichtbaar.

Wanneer uw nieuwe website live is gegaan krijgt u, in het geval van een website op basis van een CMs, inloggegevens voor de achterkant van uw website. Ook blijven we uiteraard altijd tot uw beschikking voor het beantwoorden van vragen, het geven van advies of het aanpassen van uw website. Dit kan aan de hand van een servicecontract dat u heeft afgesloten of middels een uurtarief.

© 2003 - 2019 Computim web development en zakelijke VoIP bellen | KvK: 34196435 | ACM: 942685 / 942686 | BTW: NL1905.10.808.B01 | IBAN: NL52 INGB 0006 8745 41