Catharina Amaliahof 28, 1947 HT Beverwijk
085 75 000 99
085 75 000 98

VoIP bellen zakelijk met Computim

VoIP (Voice over Internet Protocol) dus eigenlijk bellen over het internet. Hierdoor is bellen via VoIP stukken goedkoper en veel flexibeler dan een ouderwetse analoge telefooncentrale. Ongeveer 60% procent van de bedrijven binnen Nederland zijn al overgestapt op Zakelijk VoIP bellen voor het bellen.

Telefonie in de cloud, dat gaat makkelijk!

Zakelijk bellen over internet met hoogwaardige spraakkwaliteit tegen zeer scherpe gesprekstarieven. Dat klinkt goed toch? Bel je nog via een ‘ouderwetse’ telefooncentrale, dan loop je veel voordelen mis. Stap over op een cloud centrale. Dat scheelt niet alleen in kosten, maar vooral in functionaliteit en tijdsbesparing.

Alles wat je nodig hebt

Intern doorschakelen en gratis bellen naar collega’s of andere vestigingen. Op je mobiel de gesprekken ontvangen voor je vaste nummer. Je inkomende belverkeer netjes verdelen via een keuzemenu en online inzicht in bereikbaarheid.

Koppelingen met je klantsysteem, zodat je gelijk de juiste gegevens van de beller voor je neus hebt. En je bent flexibel in het toevoegen, verwijderen of verhuizen van gebruikers, dus klaar voor de toekomst.

Zo geregeld door Computim

Het mooie is dat je service medewerker van Computim alles voor je regelt en installeert. Je hebt er geen omkijken naar. Je bestaande telefoonnummers verhuizen we trouwens gratis voor je mee.

Het leveren van maatwerk oplossingen met gespreksopname en website integratie behoren ook tot de mogelijkheden.

Benieuwd of het iets is voor jouw bedrijf of organisatie?

Stel dan nu je pakket samen of laat je eerst adviseren door onze medewerkers.