Catharina Amaliahof 28, 1947 HT Beverwijk
085 75 000 99
085 75 000 98
Office-Exchange-lync-csp-partner-microsoft

Office 365

Met Office 365 werkt u effici├źnter en stijgt de productiviteit van de hele organisatie! U werkt waar u wilt. Met een PC, een laptop, een smartphone, een iPad, een Surface of een tablet. Werk met het apparaat dat u prettig vindt. Overal samenwerken in documenten, altijd toegang tot de laatste versie van een document en eenvoudig gebruik maken van de nieuwste communicatie mogelijkheden.

Office-365-full-logo
Voordelen van Office 365
Beter samenwerken

Met Office 365 hebt u toegang tot vertrouwde applicaties voor productieve samenwerking. Deze werken op alle apparaten.

Werk vanaf elke locatie

Of u nu online of offline werkt, vanaf uw PC, tablet of telefoon, Office 365 is altijd toegankelijk met gebruiksvriendelijke applicaties voor alle platformen.

Werk veilig

Met slimme beveiligingsoplossingen houdt u de controle over gegevensbeveiliging en compliance, terwijl gebruikers productief samenwerken.

Migratie naar Office 365

Vanaf niets starten met Office 365 is eenvoudig. U vult uw gegevens in en u kunt beginnen, maar dit is niet het hele verhaal. De e-mails, documenten en gegevens die nu op uw server staan, moet u migreren naar Office 365. Eventuele koppelingen met andere applicaties moeten opnieuw gelegd worden. Voor het overstappen op Office 365 zijn een goed plan en technische kennis noodzakelijk.

Computim heeft een ruime ervaring aan migratie projecten en beheer projecten van Office 365, Exchange Online, Azure omgeving van Microsoft.

Wilt u weten wat de kracht en impact van Office 365 is?

U kunt een demo gratis demo krijgen en probeer versie

Vraag via de knop hieronder u demo aan voor Microsoft Office 365.

Nu maar liefst zelf proberen  30 dagen lang.