Catharina Amaliahof 28, 1947 HT Beverwijk
085 75 000 99
085 75 000 98

.NL Domeinnaam registratie

Registreer nu eenvoudig jou .nl domeinnaam voor € 4,13 of neem een hostingpakket erbij en ontvang u .nl domeinnaam gratis erbij.

Hoe kan ik een .nl domeinnaam registreren?

Je begint met het kiezen van een .nl domeinnaam. Via de domeincheck bovenaan deze pagina kan je controleren of je nl domeinnaam beschikbaar is. Als de domeinnaam die je in gedachten hebt niet beschikbaar is, kun je een koppelteken toevoegen om te bekijken of deze domeinnaam wel beschikbaar is. Is die ook niet meer beschikbaar dan zijn er veel nieuwe domein extensies waaruit je kan kiezen.

Registratieproces

Nadat je jouw ideale domeinnaam hebt gevonden via de domeincheck kan je indien gewenst nog een webhostingpakket koppelen aan je domeinnaam. Dit geeft je de mogelijkheid om een website en e-mail te gebruiken op de domeinnaam die je gekozen hebt. Met een los domein kan je namelijk alleen mail ontvangen via een alternatief adres en je domeinnaam doorsturen.

Een .nl wordt real-time voor je geregistreerd wat betekent dat het direct voor je gedaan wordt zodra de betaling bij ons verwerkt is. Aangezien wij direct aangesloten zijn bij SIDN zorgen wij ervoor dat je domeinnaam binnen een minuut voor je geregistreerd is. Daarna gaan wij nog even aan de slag om alles te regelen, en na maximaal 4 uur staat alles online voor je klaar. Je kan dus direct beginnen met het maken van je nieuwe website zodat deze dezelfde dag al online kan staan.

Tarieven

De kosten van een .nl domeinnamen zijn te vinden op het overzicht na het invullen van u domeinnaam ziet u direct de prijs en de beschikbaarheid. Heb je veel domeinnamen? Dan kunnen we je een scherpere prijs bieden binnen ons reseller plan.

Verhuizen van een .nl domeinnaam naar Computim

Het verhuizen van je .nl naar Computim is eenvoudig en kan je makkelijk uitvoeren via de website. Aangezien de registratie en verhuizing van alle Nederlandse domeinnamen real-time verwerkt wordt bij SIDN zullen we met een verhuiscode en ontvangen betaling direct de domeinverhuizing voor je in orde maken. Binnen een minuut is de domeinnaam verhuisd naar Computim en kan je aan de slag.

Voordeel domeinnaam registratie via Computim

  • Levering in 1 minuut
  • Nameserverbeheer
  • DNS-beheer
  • E-mail forwarden
  • Domeinnaam forwarden
  • Gratis.nl  bij een hostingpakket
  • Helpdesk
100p