Catharina Amaliahof 28, 1947 HT Beverwijk
085 75 000 99
085 75 000 98

Waarom kiezen voor Exchange Online ?

Goedkoper

Voor het gebruik van Exchange Online heeft u geen eigen Exchange server en bijbehorende software licenties meer nodig. Daarnaast heeft u voor het beheer van updates en onderhoud geen eigen systeembeheerder of onderhoudscontract nodig. Allemaal zaken die u normaliter veel directe en indirecte kosten hadden opgeleverd. Hierdoor is Microsoft Exchange Online voor bijna ieder bedrijf de schaalbare en goedkope email oplossing!

Een flexibele oplossing

Exchange Online is een cloud dienst waarvoor u een abonnement per maand per gebruiker betaald. Hierdoor kunt u iedere maand eenvoudig gebruikers toevoegen of verwijderen. Dit is bijvoorbeeld erg handig wanneer u tijdelijk een stagiaire in uw bedrijf krijgt of wanneer er een medewerker uit dienst gaat. U betaald alleen voor wat u gebruikt, wel zo overzichtelijk! Uw Microsoft Exchange Online abonnement rekt mee met uw bedrijf als elastiek!

Overal toegang

Omdat Exchange Online een cloud dienst is, heeft u altijd, op iedere plaats en overal toegang tot uw e-mail, contactpersonen, agenda, taken en notities. Het enige dat u nodig heeft om uw mail te kunnen verwerken of bijvoorbeeld afspraken te plannen is een internetverbinding. Dit is ontzettend handig als u onderweg of op vankantie bent. Ook is dit dé ideale oplossing om te flexwerken! Met Exchange Online via Computim bent u klaar voor de toekomst!

Altijd beschikbaar

Omdat Exchange Online in de cloud draait, op de servers van Microsoft, garandeert Microsoft u dat deze aangeboden dienst voor 99,99% altijd beschikbaar is! Deze zogenaamde up-time van diensten is de afgelopen jaren ruimschoots door Microsoft waar gemaakt! Mocht de server die u op enig moment gebruikt om welke reden dan ook uitvallen, dan neemt een ander deze taken over. Op deze manier wordt er voor gezorgd dat u altijd verder kunt werken!

Met ieder apparaat

Met Exchange Online via Computim heeft u vanaf ieder gewenst apparaat toegang tot uw e-mail, contactpersonen, agenda, taken en notities. Of u nu met een PC of Mac, een Windows, iOS of Android apparaat werkt. Zelfs op openbare computers in bijvoorbeeld een internetcafé of een computer van iemand anders. U kunt altijd veilig uw mail afhandelen en bijvoorbeeld afspraken inplannen. Met Exchange Online behoord het allemaal tot de mogelijkheden!

Geen dubbel werk

Met Exchange Online mist u nooit meer een e-mail bericht. Raakt u nooit meer belangrijke e-mail berichten kwijt en hoeft u nooit meer uw mail op verschillende apparaten op te ruimen. U kunt uw e-mail, contactpersonen, agenda, taken en notities bijhouden op ieder gewenst apparaat om het vervolgens nooit meer opnieuw te hoeven invoeren op één van uw andere apparaten! Exchange Online werkt naadloos samen met Outlook. Computim laat via Exchange Online al uw apparaten met elkaar “praten” en zorgt ervoor dat alles automatisch synchroniseert!

E-mail

Met Exchange Online via Comptuim krijgt bij ieder abonnement een mailbox van wel 50GB. U hoeft zich dus nooit meer zorgen te maken of uw mailbox “te vol“ wordt. Op deze manier kunt u alle voor u belangrijke mailberichten van bijvoorbeeld klanten en leveranciers binnen handbereik houden. Daarnaast is het zelfs mogelijk om mailberichten te versturen tot wel 150MB groot! Op deze manier wordt het gebruik van e-mail een feest!

Veiligheid

Computim begrijpt heel goed dat veiligheid een belangrijke factor is, alvorens u met uw bedrijf wilt overgaan naar diensten die in de cloud draaien. U zit er natuurlijk niet op te wachten, dat bedrijfsgevoelige informatie voor iedereen zomaar is in te zien of te kopiëren is! Van de noodzaak van een goede beveiliging is Microsoft zich ter tegen bewust. Er wordt voor het Office 365 platform (waarvan Exchange Online een onderdeel is) dan ook gebruik gemaakt van state of the art beveiligingsoplossingen oplossingen! De Nederlandse Bank (DNB), door het recht te krijgen onderzoek uit te voeren bij Microsoft, de weg vrijgemaakt voor financiële instellingen om gebruik te maken van Office 365. Kortom, het moet raar lopen wil de beveiliging niet voldoen aan de eisen van uw bedrijf!