Catharina Amaliahof 28, 1947 HT Beverwijk
085 75 000 99
085 75 000 98

.EU Domeinnaam registratie

Registreer jouw .eu domeinnaam voor € 5,00 per jaar ook bij een verlenging betaald u € 5,00 per jaar.

Hoe kan ik een .eu domeinnaam registreren?

Je kunt bij Computim je domeinnaam met de extensie .EU registreren. Je betaalt hiervoor jaarlijks een registratie bedrag. Het is ook mogelijk om je domeinnaam in meerdere extensies als een .nl domeinnaam of een .com domeinnaam vast te leggen bijvoorbeeld.

Registratieproces

Nadat je jouw ideale domeinnaam hebt gevonden via de domeincheck kan je indien gewenst nog een webhostingspakket koppelen aan je domeinnaam. Dit geeft je de mogelijkheid om een website en e-mail te gebruiken op de domeinnaam die je gekozen hebt. Met een los domein kan je namelijk alleen mail ontvangen via een alternatief adres en je domeinnaam doorsturen.

Een .eu wordt real-time voor je geregistreerd wat betekent dat het direct voor je gedaan wordt zodra de betaling bij ons verwerkt is. . Daarna gaan wij nog even aan de slag om alles te regelen, en na maximaal 4 uur staat alles online voor je klaar. Je kan dus direct beginnen met het maken van je nieuwe website zodat deze dezelfde dag al online kan staan.

Tarieven

De kosten van een .eu domeinnamen zijn te vinden op het overzicht na het invullen van u domeinnaam ziet u direct de prijs en de beschikbaarheid. Heb je veel domeinnamen? Dan kunnen we je een scherpere prijs bieden binnen ons reseller plan.

Verhuizen van een .eu domeinnaam naar Computim

Het verhuizen van je .eu naar Computim is eenvoudig en kan je makkelijk uitvoeren via de website. Aangezien de registratie en verhuizing van alle Eu domeinnamen real-time verwerkt wordt bij EURid zullen we met een verhuiscode en ontvangen betaling direct de domeinverhuizing voor je in orde maken. Binnen enkele minuten is de domeinnaam verhuisd naar Computim en kan je aan de slag.

Voordeel domeinnaam registratie via Computim

  • Levering in 1 minuut
  • Nameserverbeheer
  • DNS-beheer
  • E-mail forwarden
  • Domeinnaam forwarden
  • Gratis certificaat  bij een hostingpakket
  • Helpdesk
100p