Catharina Amaliahof 28, 1947 HT Beverwijk
085 75 000 99
085 75 000 98

.ES Domeinnaam registratie (Spanje)

Registreer nu eenvoudig jou .es domeinnaam voor € 7,50* p/j

Controleer nu of jou .es domeinnaam nog beschikbaar is.

Hoe kan ik een .es domeinnaam registreren?

Een domeinnaam met de extensie .ES verwijst naar Spanje. Wil je een domeinnaam met deze extensie registreren? Computim helpt jou bij de registratie. Check nu of de door jou gekozen domeinnaam nog beschikbaar is.

.es domeinnaam achtergrond informatie

.es is de top-level domeinnaam van Spanje. De .es domeinnaam wordt uitgegeven en beheerd door het ENIC (Network Information Center of Spain). Het domein is actief sinds 1988. Sinds het einde van 2005 kan iedereen wereldwijd een .es domeinnaam registreren. Spanje is een populair vakantieland voor Nederlanders, de .es domeinnaam is daarom bij veel Nederlanders bekend.

Wanneer registreer je een .es domeinnaam?

Je kunt het beste een .es domein registeren wanneer je plannen hebt om een website op te zetten die in Spanje wordt ingezet. Bedrijven die gevestigd zijn in Spanje kunnen profiteren van de lokale benadering van het .es domein. Ook bedrijven of particulieren buiten Spanje kunnen met een .es domeinnaam de Spaanse bezoekers op een meer persoonlijke manier benaderen.

Tarieven

De kosten van een e.s domeinnamen zijn te vinden op het overzicht na het invullen van u domeinnaam ziet u direct de prijs en de beschikbaarheid. Heb je veel domeinnamen? Dan kunnen we je een scherpere prijs bieden binnen ons reseller plan.

Verhuizen van een .es domeinnaam naar Computim

Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.

Voordeel domeinnaam registratie via Computim

  • Levering in 1 minuut
  • Nameserverbeheer
  • DNS-beheer
  • E-mail forwarden
  • Domeinnaam forwarden
  • Gratis.nl  bij een hostingpakket
  • Helpdesk
100p