featured-image

Domein

Domein registreren en gebruiken

Domeinen worden ook wel domeinnamen genoemd. Deze zijn zeer zinvol om vast te leggen wanneer u een eigen plek wilt bemachtigen op het internet. Domeinen zijn namen die u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een website, gevolgd door een domeinnaam extensie. Voorbeelden van domein extensies zijn .nl, .be, .com en .net. U .nl domeinnaam extensie wordt beheerd door sidn.nl. Hier worden alle registraties van de Nederlands .nl extensie bijgehouden en onderhouden.

Domein betekenis

Domein is de afkorting van de het volledige woord domeinnaam. Een domein is een naam die u kunt registreren, gevolgd door een domein extensie als .nl, .com, .net, etc. Het is het volledige leesbare adres van een website. Met een domein creëert u een basis voor uw online identiteit. Nadat u een naam geregistreerd heeft, heeft u de mogelijkheid om een website te plaatsen op het domein en/of unieke e-mailadressen aan te maken.

Domein host in Nederland: Computim.nl

Voor uw domein is Computim de geschikte host. Computim is één van de grootste hosting providers van Nederland. Met tienduizenden domeinen en tientallen domeinregistraties per dag, groeien wij iedere dag verder. Een domein hosten bij Computim.nl, betekent dat u vrij gebruik kunt maken van alle inbegrepen extra’s. Zo kunt u uw domein gratis doorsturen naar een andere domeinnaam, kunt u gratis e-mailadressen aanmaken op uw domein en beheert u gratis alle DNS instellingen. Ook het maken van een mini website behoort tot de gratis opties nadat u een domein geregistreerd heeft.

Bekijk ook:

Veelgestelde vragen over domeinnamen | Een .nl domeinnaam vastleggen

Meest recente berichten
Categorieën
© 2003 - 2019 Computim web development en zakelijke VoIP bellen | KvK: 34196435 | ACM: 942685 / 942686 | BTW: NL1905.10.808.B01 | IBAN: NL52 INGB 0006 8745 41