Catharina Amaliahof 28, 1947 HT Beverwijk, Nederland
+31 (0)251 217 612

BACKUP & DISASTER RECOVERY

Bedrijfsgegevens zijn van onschatbare waarde. Met de Backup en Disaster Recovery diensten van Computim voorkomt u dat deze belangrijke gegevens verloren gaan. Wij kunnen u voor elke situatie de beste oplossing aanbieden, omdat wij als enige een one-stop-shop zijn op het gebied van Backup & Disaster Recovery!

Waarom online opslag niet voldoende is

Steeds vaker wordt voor persoonlijke en bedrijfsdata een online opslagmethode zoals iCloud of OneDrive gebruikt. Dit lijkt misschien veilig, maar een online opslag is géén back-up. Want wat gebeurt er met deze data als je het overschrijft of verwijdert, of wanneer het besmet is door een virus of ransomware?

De online back-up van Acronis biedt optimale bescherming van al je kritische data op al je apparaten. Data is nooit meer verloren door synchronisatiefouten, het overschrijven van data, brand of diefstal.

acronis active protection online oplslag server backup

80%

Van de cloudgebruikers heeft data verloren in de cloud

70%

Van de bedrijven heeft belangrijke data onvoldoende beveiligd

25%

Van de bedrijven moet haar deuren sluiten als gevolg van dataverlies

acronis backup ransomware proof computim backup server backup disasterRansomware is een wereldwijde pandemie. Acronis biedt bescherming met Active Protection

Voordelen van Acronis

Active Protection

Acronis controleert actief op ransomware zoals WannaCry. Een gedetecteerde aanval wordt direct gestopt, zodat je het geïnfecteerde bestand kunt herstellen met een back-up. Altijd 100% veilig.

Incrementele back-ups

Bespaar tijd en ruimte met incrementele back-ups. Na een eerste complete back-up worden daarna alleen back-ups gemaakt van de gewijzigde bestanden.

Office 365

Maak back-ups van de Office 365-omgeving van je organisatie. Het is voor Acronis geen probleem om back-ups te maken van volledige mailboxen, Office 365-groepen en SharePoint-sites.

Snel en Compleet

Maak back-ups van mappen en bestanden, tot complete schijven, servers en systemen. Binnen enkele seconden gereed, en met de eenvoudige beheeromgeving altijd te bereiken.

Mobiel

Eenvoudig back-ups maken van data op je mobiele apparaten. Met Acronis zijn alle contacten, agenda’s, foto’s, video’s en berichten op tablets of smartphones veilig geback-upt.

Veilig

De data staat veilig in gecertificeerde datacenters van Acronis in Frankfurt. Bovendien wordt alle data beveiligd met encryptie, zelfs als deze nog onderweg is naar de opslaglocatie.

Versiebeheer

Nooit meer dataverlies door het per ongeluk overschrijven of verwijderen van een bestand. Met versiebeheer haal je eenvoudig een eerdere versie terug.

Disaster & Recovery

Maak back-ups van jouw systemen en maak gebruik van geavanceerde technieken voor disaster recovery zo jij weer snel verder kunt werken in geval van nood,